Ako za Vas, Vaša kućna biblioteka predstavlja pravo malo bogatstvo i ako spadata u onu grupu ljudi koja brižljivo bira svaku novu knjigu za svoju policu sa knjigama, onda je ovaj sajt pravo mesto za odabir novih naslova. U slučaju da sami niste kolekcionar, a tragate za odličnim poklonom za Vaše prijatelje, rođake, poslovne partnere, koji jesu kolekcionari, ovaj je sajt pravo mesto za Vas.

Složićete se da, svi kolekcioniri knjiga vode računa o kvalitetu i izgledu same knjige, ali i o svemu onome što se nalazi među tim istim luksuznim koricama. Izdavačka kuća „Bečkerek“ tokom pripreme svih svojih izdanja, imala je taj važan segment na umu. Svako naše izdanje, brižljivo je pripremano. Naši su saradnici istoričari, umetnici, fotografi, vrhunski poznavaoci oblasti o kojima pišemo u našim izdanjima. Tačne infomacije su naš ponos, kao i luksuz u koji ih „pakujemo“.  

Za početak, za Vas smo izdvojili tri naslova koje biste morali posedovati u svojoj kućnoj biblioteci.

Pre svega, da se predstavimo; Izdavačka kuća „Studio Bečerek“ iz Novog Sada se već preko 20 godina trudi da samo za Vas priprema uvek zanimljive i interesantne vodiče, koji su „upakovani“ u luksuzne fotomonografije. Svi naši vodiči obogaćeni su odličnim fotografijama, brojnim korisnim informacijama, kao i mapama, linkovima za „magiju uvećane realnosti“ ili sadrže 3D prikaz određenih objekata. Određeni broj naših izdanja, predstavlja gradove Srbije kroz izdanja koja smo nazvali „Nekad i Sad“, u kojima ćete naći brojne zanimljive činjenice iz istorije i razvoja naših najvećih gradova. Takođe, iz našeg opusa izdvajamo i brojne luksuzne biografije koje prezentuju istorijske i zanimljive činjenica iz života domaćih veoma značajnih naučnika i pisaca, čija su dela nadživela same autore. Naravo, veoma smo ponosni i na izdanja koja se tiču vere, verskih objekata u Srbiji i sa ponosom ih predstavljamo u našem posebnom odeljku na sajtu.

Ovde možete pogledati sva naša izdanja, a mi smo tu da Vam damo i par preporuka, odakle da počnete sa odabirom.

  1. Poslednje naše izdanje, na koje smo izuzetno ponosni, jer je ujedno i jedino izdanje na svetskom tržištu o brojnim najnovijim zanimljivostima Fruške gore, predstavljeno je u Monografiji-vodiču „Fruška gora i fruškogorski manastiri. Vaše vreme uz ovu knjigu biće ispunjeno i Vašim detaljnim planiranjem putovanja duž najstarijeg nacionalnog parka u Srbiji, a saznaćete brojne zanimjlivosti o manifestacijama, banjskim i wellness kapacitetima, šumskim stazama, gljivama, adrenalinskim sportovim, ali i medu, vinu i svemu onome što Frušku goru izdvaja od ostalih turističkih destinaciji u Regionu. Ova knjiga poslužiće i kao odličan poklon za sve one koji planiraju da posete Novi Sad, Beograd, i da tokom svog boravka provedu nekoliko dana uživajući u prirodi.
  1. Monografija-vodič Novi Sad, u izdanju naše izdavačke kuće doživela je svoje 4 reizdanje. Znate zašto? jer od kada se pojavila na tržištu samo dobija komentare poput : „Sjajno!“, „Sjajan poklon koji je obradovao moje poslovne saradnike!“, „Volim Novi Sad, ova knjiga ga najbolje opisuje“, „Sačuvaću uspomene na današnji trenutak, kupovinom ove knjige moći ću uvek da se podsetim koliko je ovaj grad prelep“ i brojni drugi, doveli su do toga da svaka knjižara koja je poručila ovu knjigu, u nekoliko dana rasproda sve primerke, jer ima izuzetno mnogo zanimljivih priča o ustanovama kulture, istoriji grada, Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i informacije o najboljim mestima za odmor, zabavu, šoping, dobar zaloga, noćenje. Kao Vodič, ova knjiga koristi mnogima da se kreću po preporuci iz knjige i da najbolji mogući način upoznaju i zavole Novi Sad.
  1. Monografija- vodič Beograd, prva interaktivna knjiga o Beogradu i jedinstveno izdanje o znamenitostima i svim turističkim vrednostima grada Beograda, sa mobilnom aplikacijom, koju ćete rado listati svakog dana. Turističke atrakacije Beograda, kao što su dve reke, mostovi, Kalemegdanska tvrđava, Knez Mihajlova ulica, Skadarlija, Hram Svetog Save, Trg Republike, paviljoni, muzeji i crkve Beograda, samo su neke od vrednosti koje će vam predočiti ova knjiga. Odličnim fotografija, zanimljivim pričama i tzv „magijom uvećane realnosti“, ova će knjiga svakom dočarati ovaj grad, tako da će želeti da prošeta i upozna grad uz brojne preporuke i priče iz monografije – vodiča.

Sve ove knjige, možete poručiti samo jednim klikom na našem sajtu, a brzina isporuke oduševiće Vas i omogućiti Vam da se brzo upustite u neku od avantura. Svaka od ovih knjiga, može biti najbolji odabir kvalitetnog poklona za Vaše prijatelje ili poslovne saradnike iz celog sveta, jer je svako naše izdanje prevedeno i na engleski jezik, a pojedina izdanja, pripremili smo i na drugim jezicima, proverite kojim. I ne samo to, sa ponosom ćete poklanjati ove knjige koje su „spakovane“ u luksuzno izdanje, sa mnoštvom kvalitetnih fotografija. Vredan poklon uvek govori o Vama, koliko vrednujete saradnike i prijatelje. Nemojte se dvoumiti, poručite svoje primerke već danas.