Studio Bečkerek

Vodeći računa o svim savremenim tokovima, insistirajuću na profesionalnim standardima “Studio Bečkerek”, je prvi privatni profesionalni produkcijski studio u Vojvodini, osnovan 1990. godine.

Sve ovo vreme, „Studio Bečkerek“ bavio se afirmacijom kulture, putem različitih formi: TV Emisije, multimedijalne prezentacije, sajtovi, specijalne reportaže, a poslednjih godina, najveći akcenat je na profilisanom izdavaštvu.

Naše publikacije, izdvajaju se po formatu, sadržaju, kvalitetu štampe, koricama, brojem prevoda na svetske jezike, od kojih su mnoge upotpunjene QR kodovima i „Magijom uvećane realnosti“. Izdavačka delatnost naše kuće najpre se bavi afirmacijom života i dela značajnih ličnosti iz naše istorije, zatim afirmacijom kulturnog i verskog nasleđa, dok se treći deo izdavačke delatnosti odnosi na promociju gradova i regija Srbije, gde jedinstvenim, sveobuhvatnim i vrlo atrkativnim tekstovima i fotografijama, promovišemo turistički značajna mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Sremske Karlovce, Frušku goru i fruškogorske manastire,..).

Naša se izdanja nalaze u prodaji širom Srbije u svakoj bolje snabdevenoj knjižari i suvenirnicama.

Zadovoljstvo je naše da veliki broj naših klijenata u nama nalazi partnere za organizaciju izložbi, promocija, kao i temaktskih fotomonografija koje se izrađuju povodom značajnih događaja, godišnjica ili jubileja.

Ponosni smo na svoja dela u kojima Vi prepoznajete kvalitet, i koja rado poklanjate dalje!

Hvala svakom našem klijentu na poverenju, zbog vas trajemo i trudimo se da budemo uvek barem korak ispred drugih.

Kontaktirajte nas