Setite se odlaska na neki poslovni susret, bilo da je u pitanju samo skup kolega ili ozbiljan poslovni događaj poput kongresa, konferencije, simpozijuma. I šta je ono što ostaje pored informacija i znanja koje nosite sa sobom? Šta je ono što verno čuvate na polici kod kuće ili u kancelariji? POKLON!

Izdavačka kuća „Studio Bečkerek“, preko 20 godina sarađuje sa brojnim organizatorima poslovnih događaja, pogotovo sa protokolima, te smo do najsitnijih detalja upoznati sa potrebom za izuzetnim poklonom koji će vaši gosti, učesnici, delegati verno čuvati i u tom poklonu prepoznati pravu vrednost.

Knjiga je od davnina smatrana najboljim čovekovim prijateljem, a za nas je veoma važno da naša izdanja pored tačnih informacija poseduje zavidni nivo dizajna i estetike, te se na taj način svaki od naših izdanja čuva na posebnoj polici i koristi sa posebnom pažnjom.

Sva naša izdanja štampana su u tvrdom povezu, na nekoliko jezika, a formati su u najvećem broju spremni da stanu i u najmanji ručni prtljag i da vašim gostima ne zauzmu previše mesta za kilograme, ukoliko putuju avionom 😉

U opusu imamo preko 50 jedinstvenih naslova, a evo nekoliko naših predloga koji vam mogu olakšati ozbor:

  1. Ukoliko se vaš poslovni skup održava u nekom od sledećih gradova, onda bi ilustrovana monografija bila sjajna uspomena i podsetnik na dane provedene upravo u njemu:

Vodič – monografija Beograd

Vodič – monografija Novi Sad

Vodič – monografija Sremski Karlovci

Vodič – monografija Fruška gora

Beograd nekad i sad

Novi Sad nekad i sad

  1. Ukoliko se vaš poslovni skup bavi temom inovacija, prirodnih nauka poput matematike ili fizike, ili naučnih otkrića i dostignuća, naš predlog su sledeće naša izdanja:

Mihajlo Pupin monografija

Mihajlo Pupin korak po korak

Nikola Tesla monografija

Nikola Tesla korak po korak

  1. Ukoliko se vaš poslovni skup bavi temom književnosti, arhitekture, graditeljstva ili pak istorijom, tradicijom, verom, naši predlozi su:

Monografija Miloš Crnjanski

Vernost i vera

Pogled u hram

Novi Sad od kuće do kuće

Svaki od naših izdanja, kao poklon će vaše goste i saradnike uvek podsećati na vaš susret, na neke prijatne trenutke, pogotovo jer svako naše izdanje ima posebnu vrednost; svako naše izdanje se čuva i koristi sa posebnom pažnjom 😉  

Studio Bečkerek je vodio računa o svakom detalju!

Na vama je samo da pogledate našu ponudu i odaberete idealan poklon za vaš poslovni skup.

Porudžbina će stići na vašu adresu u najkraćem roku, jer i o ovome vodimo računa, te nas saradnici često iznova zovu, jer cene svoje vreme, i imaju puno poverenje u našu pravovremenu i brzu isporuku 😊

Odaberite najbolje za svoje poslovne saradnike, i sa ponosom im kažite ko vam je pomogao u odabiru 😉 i ono što je mnoge naše saradnike obradovalo, dostava na teritoriji Srbije je potpuno besplatna i stiže do vaših vrata za najviše 48 sati!  Pozovite nas i obezbedite svoje primerke na vreme, a o količinskom popustu mi vodimo brigu 😉

Želimo vam puno uspeha u organizaciji poslovnog skupa! Vaš „Studio Bečkerek“