Svakom kupovina veća od 5000,00 RSD, obezbeđujete besplatnu isporuku na teritoriji RS.

Svakom kupovinom većom od 10.000,00 RSD obezbeđujete 10%.

Kada nas pitaju odakle smo, mi im poklonimo knjigu!

Kada nas životni putevi odvedu na kratko putovanje van zemlje ili se preselimo na „drugi kraj sveta“, prvo pitanje pri susretu sa strancima je: „Odakle ste?“.

Naše monografije i vodiči, u tvrdom povezu, prevedeni na više jezika i sa mnoštovom veoma pažljivo odabranih fotografija, odgovoriće umesto Vas! Odaberite najbolji poklon koji će reći više od Vas!

Unesite svoj email za najnovije informacije

  Kada kažemo da smo iz Srbije, uglavnom se dogodi da su sagovornici već čuli za našu zemlju, ali je do sada nisu posetili ili su željni da joj se vrate, nakon sjajnog gostoprimstva.

  Veoma je važno da ostavite najbolji utisak! Zato smo mi tu! Da Vas podržimo i predstavimo našu zemlju na najbolji način

  Potpuno ste spremni za put, spakovani su koferi, fajlovi, prezentacije, ali niste na vreme razmišljali o poklonu za Vaše domaćine! Mi imamo rešenje, na koje ćete kao i svi naši korisnici biti ponosni. I bez preterane dileme, znaćete šta da odaberete, jer mi imamo mnogo toga da ponudimo za Vaše domaćine. Znamo pouzdano da se mnoge naše knjige nalaze na policama velikih kompanija širom sveta. Znamo i da su naši dragi klijenti sa ponosom poklanjali baš naša izdanja, jer su želeli da ostave najbolji utisak o sebi, zemlji odakle dolaze, a ispred svega da na pravi način predstave sebe i svoju kompaniju.

  Kako biste na pravi način nekom odgovorili odakle ste i šta je to što vas čini ponosnim, predložićemo nekoliko naših izdanja koja mogu biti najbolji poklon.

  Vodič  – monogradija “Beograd” je prva interaktivna knjiga o Beogradu. Prvo izdanje o znamenitostima i svim turističkim vrednostima grada Beograda, sa mobilnom aplikacijom.

  Da li ste ponosni na turističke atrakacije Beograda? Kalemegdanska tvrđava, Knez Mihailova ulica, Skadarlija? ili pre Hram Svetog Save, Trg Republike, muzeji i crkve Beograda, dve reke i mostovi? Ovo su samo neke od turističkih znamenitosti, koje će vam predstaviti ova knjiga. Odličnim fotografija, zanimljivim pričama i tzv. „magijom uvećane realnosti“, knjiga će svakome dočarati ovaj grad.

  Izdanje je štampano na engleskom, nemačkom, turskom, kineskom, ruskom i italijanskom jeziku.

  Najbolji i najsveobuhvatniji vodič o Novom Sadu. Poklon koji novosađani često spakuju u svoje kofere! Proverite zašto se baš ovaj vodič – monografija našao na policama širom sveta!

  Ovaj poklon pružiće brojne korisne informacije o turističkim znamenitostima, ustanovama kulture i brojnim manifestacijama po kojima je poznat Novi Sad. Najbolja mesta za degustaciju specijaliteta ili boravak u najboljim hotelima koji su prikazani u knjizi, pomoći će pri odabiru kako da gosti provedu svoje slobodno vreme. Petrovaradinska tvrđava, EXIT, Štrand, Kej, blizina Fruške gore, samo su neka obeležja, zbog kojih se turisti vraćaju Novom Sadu. 

  Izdanje je štampano na srpskom (ćirilca), engleskom, ruskom, nemačkom i kineskom jeziku

  Prvi objedinjen vodič o svim turističkim vrednostima Fruške gore. Ovo je poklon koji rado poklanjate ljubiteljima putovanja, istorije, prirode.

  Ovaj vodič kao poklon sadrži mnogo korisnih informacija o manastirima, izletištima, hotelima, vinarijama, manifestacijama. Pokazuje svu turističku, prirodnu, kulturnu i ugostitljsku ponudu Fruške gore. Pažljivim izborom najboljih fotografija i veoma detaljnim opisom ovaj Vodič poslužiće kao podsetnik da se u svakom godišnjem dobu Fruška gora pruža doživljaj za pamćenje. Pojedine lokacije prikazane su i uz 3D audio-vizuelni sadržaj, te pružaju mogućnost vernog doživljaja.

  Knjiga je objavljena na srpskom jeziku.

  Jedinstven i luksuzan vodič kroz barokni gradić. Svako ko je jednom bio u Sremskim Karlovcima poželeće da se ovde vrati, a ovim poklonom obogatićete nečiju biblioteku vrednom monografijom.

  Sremski Karlovci su mesto kojem se često vraća.  Brojne su znamenitosti lična karta Sremskih Karlovaca! Neki smatraju da je to najstarija srpska gimnazija, Patrijaršijski dvor, crkve, česma u centru grada, vidikovac, parkovi, šetališta. Ova će knjiga biti odličan podsetnik da saznate šta sve JOŠ čini ovaj gradić jedinstvenim. Čitajući priče u Vodiču, kao i posebna svedočanstva o Sremskim Karlovcima, oplemenićete svoje znanje o bogatom kulturnom nasleđu ovog znamenitog mesta.

  Knjiga je dvojezična (srpsko-englesko izdanje).

  Jedinstvena ilustrovana monografija o istorijiski važnim objektima i događajima iz istorije glavnog grada. Poklon koji starim fotografijama, podseća na nekadašnja vremena glavnog grada.

  Putem brojnih starih razglednica i fotografija čitaocima se verno prikazuju mnoge znamenitosti, arhitektonske građevine i brojni spomenici kulture po kojima je Beograd poznat. Saznajte više o spomeniku Knezu Mihajlu, Konaku Kneginje Ljubice, Narodnom muzeju, Narodnom pozorištu, Kafani „?“ i brojnim drugim objetkima, važnim za istoriju glavnog grada. 

  Knjiga je dvojezična (srpsko-englesko izdanje).

  Monografija brojnim uporednim fotografijama i pričama „iz prve ruke“ predstavlja sve zanimljivosti o Zemunu.

  Pronađite priče o tvrđavavi Gardoš, Hariševoj palati, Gimanziji, Kontumackoj kapeli Svetog Roka, Dubrovačkoj ulici. Obogatite znanje o Gradskom parku, Komandi vazduhoplovstva, i svemu ostalom što Zemun izdvaja na turističkoj mapi Srbije. Ova knjiga nastala je sa namerom da Zemun zavolite još više.

  Knjiga je dvojezična (srpsko-englesko izdanje).

  Monografija je obogaćena mnogim pričama iz istorije grada i starim razglednicama Novog Sada. Ovo izdanje je najbolji poklon za one koji su već bili u Novom Sadu ili su se davno odselili iz Novog Sada.

  Na veran način svedoči o razvijanju grada kroz arhitekturu koja se menjala i davala pečat gradu Novom Sadu. Burna istorija grada donela je mnoge vrednosti koje u sadašnjem trenutku predstavljaju važne istorijske činjenice kojim se svaki stanovnik grada ponosi.

  Knjiga je dvojezična (srpsko-englesko izdanje).

  Ovo stručno delo obuhvata prikaze najznačajnijih novosadskih arhitektonskih dela. Naša izdavačka kuća štampala je drugi tiraž ovog traženog i popularnog izdanja. Kada nekog dočekujete u Novom Sadu, ova se knjiga pokazala kao najbolji vodič za one koji dolaze u grad sa namerom da ga istražuju.

  Vodič nas vodi kroz Novi Sad, obuhvatajući period od prve polovine XVIII veka do kraja XX veka. Građevine koje su nastajale u navedenom periodu građene su u stilovima: klasicizam, bidermajer, romantizam, secesija, deko, istorizam. 0 Knjiga se ipak bavi i stilom koji se prepoznaju iz perioda posleratnih godina, kao što je modernizam.

  Na zanimljiv način prikazane su brojne zanimljivosti iz istorije arhitekture i građevinarstva Novog Sada.

   Knjiga je objavljena na srpskom jeziku.

  Ne zaboravite da poklon govori i o onima koji poklanjaju! Kada poklanjate, poklonite nešto što odiše stilom i tradicijom! Krenite u odabir poklona koji će vaše prijatelje iz inostranstva oduševiti i navesti na put u Srbiju.

  Dobro nam došli dragi gosti!